dierentolk

Dieren zijn op aarde om ons te ondersteunen met hun energie. Ze houden ons een spiegel voor en nemen zelfs kwalen en ziektes van ons over, allemaal vanuit hun gevoel van onvoorwaardelijke liefde.
Wanneer wij door de drukte van alledag of door een (te) vol hoofd dreigen van onszelf weg te raken, problemen hebben, niet goed in ons vel zitten, etc., voelen dieren dit feilloos aan. Zij zullen dan op allerlei manieren onze aandacht vragen. Zij kunnen gedrag gaan vertonen waarvan ons niet duidelijk is waaróm zij dit doen. Dit kan voor onbegrip zorgen bij zowel het dier als zijn/haar baas.

Wat houdt dierentolk in
Dierentolk is op telepathische wijze contact maken met een dier. Dit contact maak ik, door mij op het dier af te stemmen en het te vragen welke boodschap(pen) het wil doorgeven.

Waarom dierentolk
Huisdieren hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Ik houd van hun gezelligheid en het waren/zijn echte maatjes, eigenlijk is alles altijd probleemloos verlopen.
Pas vanaf het moment dat Friese Stabij pup Bouke het huis binnenstapte, werd mij duidelijk dat het ook minder makkelijk kon gaan. Bouke bleek snel overprikkeld en erg druk en dit was ik van mijn andere honden totaal niet gewend. Hij sliep hooguit twee uur per dag en was zó actief, dat ik er op een gegeven moment ongelukkig van werd. Tijdens de vele wegen die ik heb bewandeld om Bouke beter te leren begrijpen, kreeg ik vaak op subtiele wijze te horen dat hij mijn onrust overnam. Wat doe je daaraan en hoe ga je daarmee om?
Tijdens het volgen van mijn Mediumopleiding begon ik pas te begrijpen dat de dingen niet voor niets gebeuren en de aanwezigheid van Bouke in mijn leven wel degelijk een bedoeling heeft.
Als aanvulling op mijn opleiding kwam dierentolk op mijn pad en dat heeft mij veel inzicht gegeven. Ik kijk vanaf dat moment anders naar Bouke en ben hem gaan accepteren zoals hij is. Daarnaast ben ik mij vooral gaan concentreren op hetgeen hij mij nu precies probeerde te vertellen. Welke spiegel hield hij voor?
Door te begrijpen wat Bouke duidelijk wilde maken en daarbij ook mijzelf onder de loep te nemen is onze verstandhouding steviger en leuker geworden. Wat ik heel bijzonder vond, was de bereidheid van Bouke om op zijn eigen wijze mij alert te maken op zaken waar ik eerder aan voorbij ging. Dit is de reden waarom ik mij verder ben gaan verdiepen in dierentolk, om zo ook andere dieren én mensen te kunnen helpen.

Reading
Bent u geïnteresseerd geraakt en heeft u vragen over het gedrag van uw dier, dan kunt u een reading aanvragen. Ik kan u helpen door contact te maken met het dier en zo uw vragen beantwoorden.
Bent u alleen maar benieuwd hoe het met uw dier gaat en of hij/zij zich prettig voelt, dan is dat ook mogelijk.
Alles kan op afstand via e-mail of per brief, dus u hoeft niet naar onze praktijk te komen.

Om contact te maken met uw dier, heb ik het volgende nodig:
– een foto van het aangezicht, waarbij de ogen goed te zien zijn
– een foto van het hele dier
– de naam van het dier
– de leeftijd en het geslacht
– uw gerichte vraag
Om het contact zo zuiver mogelijk te maken, graag foto’s waar alleen het dier opstaat.

Ook contact maken met een overleden dier behoort tot de mogelijkheid. De procedure hiervoor is hetzelfde.

De kosten van de reading bedragen € 65,00 (incl. btw).
Een verslag van het contact met het dier ontvangt u per e-mail of desgewenst per post.