hypno-, regressie- & reïncarnatietherapie

Onze ziel is op aarde om ervaringen op te doen en te leren. Ervaringen in dit leven, maar ook in vorige levens. Bij regressie- en reïncarnatietherapie gaan we ervan uit dat de oorzaak van problemen en/of klachten in onverwerkte ervaringen in het verleden ligt, in dit leven of in een vorig leven.

Waarom hypno-, regressie- & reïncarnatietherapie?
In onze ziel ligt de waarheid opgeslagen, maar ons denken kan een “andere waarheid” in ons hoofd teweeg brengen. Om weer bij de oorspronkelijke waarheid te komen, is het belangrijk om het contact met de ziel te herstellen en bij de kern te komen. Wanneer we ervaringen uit vorige levens of dit leven niet goed hebben verwerkt, ontstaan er blokkades. Deze blokkades kunnen zich op vele manieren in ons lichaam en brein gaan vastzetten, waardoor we last kunnen krijgen van allerlei klachten.

Door deze ervaringen bewust te maken, kunnen ze alsnog worden verwerkt. Met als resultaat dat de problemen en klachten, die hierdoor zijn ontstaan, kunnen verminderen of verdwijnen. Maar ook op de vraag “wat is mijn doel in dit leven” of vragen die betrekking hebben op de werksituatie of in de relationele sfeer, kan naar een antwoord worden gezocht. De therapie is er op gericht om u weer in uw kracht te zetten.

 

Hoe gaat het in zijn werk?
We starten met een intakegesprek om kennis te maken en inzicht te krijgen in uw vraag/problematiek. Afhankelijk van de tijd die deze kennismaking vraagt, kunnen we aansluitend met een sessie starten of we maken een volgende afspraak.

Tijdens de sessie ga ik samen met u op zoek naar de antwoorden op uw vraag en de oorsprong van het probleem. De behandeling werkt met een diepe trance zodat er een zuiver en goed contact met de ziel kan worden gemaakt. Daar zit precies de kracht en de kans om problemen op te lossen.

Over de trance/hypnose hoeft u zich geen zorgen te maken, het is een staat van zijn, een diepe vorm van ontspanning, waarbij u te allen tijde zelf de controle houdt. U weet gewoon waar u bent en kunt gewoon praten, horen en waarnemen. Een sessie duurt gemiddeld één tot anderhalf uur.

De kosten
De kosten voor een sessie bedragen € 85.00 (incl. btw).
Afhankelijk van uw vraag/wens zijn soms meerdere sessies wenselijk.
Bij verhindering graag de afspraak minimaal 24 uur van te voren afzeggen.