dierentolk

Dieren zijn op aarde om ons te ondersteunen met hun energie, maar het gaat nog veel verder dan dat. Ze houden ons een spiegel voor en kunnen zelfs kwalen en ziektes van ons overnemen; dit allemaal vanuit hun gevoel van onvoorwaardelijke liefde.

Wanneer wij door de drukte van alledag of door een (te) vol hoofd dreigen van onszelf weg te raken, niet goed in ons vel zitten, etc. voelen dieren dit  feilloos aan. Zij zullen dan op allerlei manieren onze aandacht vragen. Dat kan bijvoorbeeld ook door gedrag te gaan vertonen waarvan niet duidelijk is waaróm zij dit doen en dit kan zowel bij het dier als bij jou voor onbegrip zorgen.
Als dierentolk probeer ik hierin duidelijkheid te scheppen.

Hoe werkt het
Als dierentolk maak ik op telepathische wijze contact met het dier, door mij af te stemmen op hem/haar en jouw vragen voor te leggen. Ook vraag ik altijd welke boodschap(pen) het dier zelf wil doorgeven. Dit laatste levert vaak heel verrassende inzichten op.

Als dierentolk kan ik heel goed op afstand werken, een bezoek aan de praktijk is daarom niet nodig. Dit levert voor het dier alleen maar onnodige stress op door de reis én de vreemde omgeving.

Ik krijg regelmatig vragen die betrekking hebben op de gezondheid van een dier. De informatie die ik hierover ontvang, geef ik vanzelfsprekend aan je door, maar ik ben natuurlijk geen dierenarts en raad daarom altijd aan om bij gezondheidsproblemen zéker ook de dierenarts te raadplegen.

Reading aanvragen
Om contact te kunnen maken met jouw dier, heb ik een aantal gegevens nodig:
– een foto van het aangezicht, waarbij de ogen goed te zien zijn
– een foto van het hele dier
– de naam van het dier
– de leeftijd en het geslacht
– jouw gerichte vraag/vragen

Om het contact zo zuiver mogelijk te maken, graag foto’s waar alleen het dier op staat. Contact maken met een overleden dier behoort óók tot de mogelijkheden. De procedure hiervoor is dezelfde.

Het aanvragen van een reading kan per e-mail. Klik dan op deze link.
Het verslag van de reading ontvang je per e-mail.

Tarieven:
– een reading kost € 65,00.
– een vervolgreading (binnen 3 mnd. na de eerste reading) kost € 45,00.