over Felice

Huisdieren hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Ik houd van hun gezelligheid en het waren/zijn echte maatjes en eigenlijk is het hebben van een huisdier bij mij altijd probleemloos verlopen.

Pas vanaf het moment dat Friese Stabij-pup Bouke het huis binnenstapte, werd mij duidelijk dat het ook minder makkelijk kon gaan. Bouke bleek snel overprikkeld en erg druk en dit was ik van de andere honden totaal niet gewend. Hij sliep hooguit twee uur per dag en was zó actief, dat ik er op een gegeven moment ongelukkig van werd. Ik heb vele wegen bewandeld om Bouke beter te leren begrijpen.

Tijdens het volgen van mijn spirituele opleidingen werd het mij duidelijk dat de dingen niet voor niets gebeuren en de aanwezigheid van Bouke in mijn leven wel degelijk een bedoeling heeft. Als aanvulling op mijn opleiding kwam opleiding tot dierentolk op mijn pad en dat heeft mij veel inzicht gegeven. Vanaf dat moment ben ik anders naar Bouke gaan kijken en ben ik hem gaan accepteren zoals hij is. Daarnaast ben ik mij vooral gaan concentreren op hetgeen hij mij nu precies probeerde te vertellen. Welke spiegel hield hij mij voor?

Door te begrijpen wat Bouke duidelijk wilde maken en daarbij ook mijzelf onder de loep te nemen is onze verstandhouding veel steviger en leuker geworden. Wat ik heel bijzonder vond, was de bereidheid van Bouke om op zijn eigen wijze mij alert te maken op zaken waar ik eerder aan voorbij ging. Dit is de reden waarom ik mij verder ben gaan verdiepen en ontwikkelen in de communicatie met dieren, om zo ook andere dieren én mensen te kunnen helpen.

Ervaringen van dierenliefhebbers

Op mijn verzoek heeft Felice contact gezocht met Balou, onze lieve, ondeugende Australische herder die zich soms geen raad lijkt te weten met andere reutjes.
Op basis van de geringe informatie die Felice verlangt werd ik zeer positief verrast door de helderheid, herkenbaarheid en concreetheid van haar reading. Zowel met betrekking tot het gedrag van Balou alsmede hoe Balou zich voelt. Ook de vertaling naar mijn persoonlijke situatie was verbluffend raak.
Het contact met Felice verliep heel prettig. Ik heb een groot vertrouwen in haar terwijl ik van nature sceptisch ben. Felice heeft mij overtuigd. Een echte aanrader!
Raymond

Het is fijn dat er mensen zoals Felice bestaan, omdat zij zo zuiver hetgeen wat in je dier omgaat kan weergeven. Haar readingen zijn raak en raken je. Felice doet haar werk met passie en grote betrokkenheid voor het dier en zijn baasje(s).
Ik verheug mij altijd erg op een Reading van Felice voor mijn dieren! Het is zo fijn om met haar vertolking tot inzichten te komen.
Dankjewel Felice voor al jouw hulp!
Tonja

Felice heeft ons goed geholpen met Brutus onze knuffelkat. Hij kon soms afwijkend gedrag vertonen ten opzichte van zijn normale gedrag. Waarom, was voor ons niet direct duidelijk. Felice heeft daar duidelijkheid in gegeven. We hebben daar een helder en heel leuk verslag van gekregen. Niet alleen vraag en reactie, maar veel breder. Naast dat wij – en nog belangrijker – Brutus zijn geholpen, heb ik het verslag met veel plezier gelezen.
Mark

Met mijn Britse Langhaar poes, Silver heeft Felice een aantal keer contact gemaakt. Ondanks dat Silver geen makkelijke was om contact mee te maken, kon Felice haar vertrouwen winnen en een duidelijke boodschap doorgeven (en mij helpen in het omgaan met de nieraandoening die zij had). Helaas is Silver inmiddels overleden, maar ook dan kan Felice contact maken met Silver, waardoor ik de geruststelling kreeg dat ze goed is overgegaan en nog altijd bij mij aanwezig is. Ik zal Felice dan ook zeker nog eens vragen in het contact met andere (toekomstige) huisdieren!
Elisah